"Soledad Villamil"
HD A Twelve-Year Night (2018) 2018 7.6
A Twelve-Year Night (2018)
A Twelve-Year Night (2018)

A Twelve-Year Night (2018)

Dramë Histori Krim  2018 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
A Twelve-Year Night (2018)
HD
IMDb: 7.6
122 min

1973. Uruguai udhëhiqet nga një diktaturë ushtarake. Një natë vjeshte, tre të burgosur të Tupamaros merren nga qelitë e tyre të burgut në një operacion të fshehtë ushtarak. Urdhri është…

HD The Secret in Their Eyes (2009) 2009 8.2
The Secret in Their Eyes (2009)
The Secret in Their Eyes (2009)

The Secret in Their Eyes (2009)

Dramë Krim Mister Romancë  2009 Shiko tani
Vlersimi: 8.2
The Secret in Their Eyes (2009)
HD
IMDb: 8.2
129 min

Një këshilltar ligjor, pasi del në pension, fillon të shkruajë një roman, duke shpresuar të gjejë fundin e një nga çështjeve të tij të pazgjidhura të vrasjeve si dhe dashurinë…

Country: ,