"Somdet Kaew-ler"
HD Dynamite Warrior (2006) 2006 5.1
Dynamite Warrior (2006)
Dynamite Warrior (2006)

Dynamite Warrior (2006)

Aksion Thriller  2006 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
Dynamite Warrior (2006)
HD
IMDb: 5.1
103 min

Në vitin 1890 në Siam Siang, një luftëtar i ri Muai Tai dhe ekspert raketash është në kërkim të një burri me një tatuazh, i cili i ka vrarë prindërit.

Country: