"Somrak Khamsing"
HD Born to Fight (2004) 2004 6.2
Born to Fight (2004)
Born to Fight (2004)

Born to Fight (2004)

Aksion Krim Thriller  2004 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Born to Fight (2004)
HD
IMDb: 6.2
96 min

Një grup atletësh që po ndihmojnë një fshat të varfër duhet të ndalojnë një tiran të ligë dhe njerëzit e tij që po terrorizojnë fshatin.

Country: