"Son Jong-hak"
HD The Chase (2017) 2017 6.5
The Chase (2017)
The Chase (2017)

The Chase (2017)

Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.5
The Chase (2017)
HD
IMDb: 6.5
110 min

Sim Deok-So është një pronar idhnak i një kompleksi apartamentesh. Papritmas, qiramarrësit e tij fillojnë të zhduken në rrethana të çuditshme. Kur dyshimet fillojnë të bien mbi të dhe kur…

Country:
Genre: Thriller