"Sonia Acevedo"
HD A Ghost Story (2017) 2017 6.9
A Ghost Story (2017)
A Ghost Story (2017)

A Ghost Story (2017)

Dramë Fantazi Romancë  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
A Ghost Story (2017)
HD
IMDb: 6.9
92 min

Në këtë eksplorim të pazakontë të trashëgimisë, dashurisë, humbjes dhe poshtërsisë së vetë ekzistencës, një fantazmë e mbuluar me të bardhë kthehet në shtëpinë e tij periferike duke u përpjekur…

Country: