"Sonia Bergamasco"
HD Where Am I Going? (2016) 2016 6.6
Where Am I Going? (2016)
Where Am I Going? (2016)

Where Am I Going? (2016)

Komedi  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Where Am I Going? (2016)
HD
IMDb: 6.6
86 min

Keko ka lindur në një qytet të vogël, por të privilegjuar, të Italisë dhe ka një punë fikse në zyrë. Kur qeveria vendos të bëjë një reformë për shkurtimin e…

Country:
Genre: Komedi
HD Like a Cat on a Highway (2017) 2017 6.2
Like a Cat on a Highway (2017)
Like a Cat on a Highway (2017)

Like a Cat on a Highway (2017)

Familjar Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Like a Cat on a Highway (2017)
HD
IMDb: 6.2
98 min

Një intelektual italian, pasi kthehet nga konferenca në Bruksel, zbulon që e bija 13 vjeçare është e lidhur me një bashkëmoshatarin e saj, nga një lagje e varfër në periferi…

Country: