"Sonia Bohosiewicz"
HD Proceder (2019) 2019 5.5
Proceder (2019)
Proceder (2019)

Proceder (2019)

Dramë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
Proceder (2019)
HD
IMDb: 5.5
137 min

Historia e reperit Tomaz Çada, me shpirtin e një poeti dhe prirjen për t’u ngatërruar në telashe serioze. Çada, i vërtetë dhe i sinqertë ndaj dhimbjes në tekstet e tij,…

Country:
Genre: Dramë