"Sonia Vachon"
HD Father and Guns 2 (2017) 2017 6.7
Father and Guns 2 (2017)
Father and Guns 2 (2017)

Father and Guns 2 (2017)

Komedi Krim  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
Father and Guns 2 (2017)
HD
IMDb: 6.7
117 min

I përqendruar në dy drejtime të rëndësishme, ky film qëndron mbi izolimin e mafias,infiltrimi i policëve si dhe rregullimi i marrëdhënieve ne çift. A triumfon paqja në fund?

Country:
Genre: Komedi, Krim