"Sonja Richter"
HD The Keeper of Lost Causes (2013) 2013 7.2
The Keeper of Lost Causes (2013)
The Keeper of Lost Causes (2013)

The Keeper of Lost Causes (2013)

Dramë Krim Mister  2013 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
The Keeper of Lost Causes (2013)
HD
IMDb: 7.2
96 min

Një oficer policie, Karl Mork është vënë në krye të një sektori të posaçëm të rasteve të mbyllura, i shoqëruar vetëm nga ndihmësi i tij, Asad. Ata të dy fillojnë…

Genre: Dramë, Krim, Mister
HD Exit Plan (2019) 2019 5.5
Exit Plan (2019)
Exit Plan (2019)

Exit Plan (2019)

Dramë Mister  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
Exit Plan (2019)
HD
IMDb: 5.5
90 min

Maksi, një agjent sigurimesh, është në mes të një krize ekzistenciale. Ndërsa po zgjidhte një rast të vështirë të zhdukjes së një burri të martuar, ai zbulon sekretin e Hotel…

Genre: Dramë, Mister
HD When Animals Dream (2014) 2014 5.8
When Animals Dream (2014)
When Animals Dream (2014)

When Animals Dream (2014)

Dramë Horror Mister  2014 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
When Animals Dream (2014)
HD
IMDb: 5.8
84 min

16-vjeçarja Mari jeton në një ishull të vogël me babanë dhe me nënën e saj e cila vuan nga një sëmundje misterioze, por kur e ëma vdes papritur, Mari fillon…

Country: ,