"Sonoya Mizuno"
High Strung (2016)
HD
IMDb: 6.4
96 min

Një violinist e ndan talentin e tij në metronë e Nju Jorkut. Një balerinë i mbush mendjen të marrë pjesë në një konkurs. Atyre u bashkohet edhe një grup kërcimtarësh…

Country: ,
HD All About Nina (2018) 2018 6.0
All About Nina (2018)
All About Nina (2018)

All About Nina (2018)

Dramë Komedi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
All About Nina (2018)
HD
IMDb: 6.0
97 min

Pasioni dhe talenti e kanë bërë Nina Geldin një yll në rritje në skenën e komedisë, por jeta e saj është një rrëmujë emocionale jashtë skenës. Kur një mundësi e…

Country:
Genre: Dramë, Komedi
HD The Domestics (2018) 2018 5.7
The Domestics (2018)
The Domestics (2018)

The Domestics (2018)

Horror Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
The Domestics (2018)
HD
IMDb: 5.7
95 min

Në një botë post-apokaliptike njerëzit janë ndarë në banda të rrezikshme. Marku dhe Nina janë në sfidë me kohën për të kaluar në anën tjetër të shtetit në kërkim të…

Country:
HD Alleycats (2016) 2016 4.7
Alleycats (2016)
Alleycats (2016)

Alleycats (2016)

Aksion Thriller  2016 Shiko tani
Vlersimi: 4.7
Alleycats (2016)
HD
IMDb: 4.7
101 min

Kur korrieri me biçikletë, Kris është dëshmitar në një vrasje, instikti i tij i parë është të largohet. Por kur kurioziteti e rikthen në atë ngjarje, ai zhytet në botën…

Country:
HD Ex Machina (2014) 2014 7.7
Ex Machina (2014)
Ex Machina (2014)

Ex Machina (2014)

Dramë Sci-fi  2014 Shiko tani
Vlersimi: 7.7
Ex Machina (2014)
HD
IMDb: 7.7
108 min

Një programues i ri, pjesë e kompanisë më të madhe të internetit në botë, fiton një konkurs për të kaluar një javë në pronën private të shefit ekzekutiv, sapo mbërrin…

Country: ,
Genre: Dramë, Sci-fi