"Sonya Walger"
HD The Escort (2016) 2016 6.0
The Escort (2016)
The Escort (2016)

The Escort (2016)

Dramë Komedi Romancë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.0
The Escort (2016)
HD
IMDb: 6.0
88 min

I dëshpëruar për një histori të mirë, një gazetar i fiksuar pas seksit futet në botën e një Eskorte të klasit të lartë kur fillon të ndjekë një prostitutë të…

Country:
HD Anon (2018) 2018 6.1
Anon (2018)
Anon (2018)

Anon (2018)

Sci-fi Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Anon (2018)
HD
IMDb: 6.1
100 min

Në një botë ku teknologjia ka larguar anonimitetin dhe krimin, një detektiv takon një grua që rrezikon të rrëzoj sigurinë e kësaj bote.

Country: , ,
HD The Factory (2012) 2012 5.8
The Factory (2012)
The Factory (2012)

The Factory (2012)

Krim Mister Thriller  2012 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
The Factory (2012)
HD
IMDb: 5.8
104 min

Një agjent policie i është vënë pas një vrasësi serial që fshihet në rrugët e (Buffalo) në Nju Jork. Kur vajza e tij adoleshente zhduket, agjenti braktis profesionin dhe luan…

Country: , ,