"Sophia Bush"
HD Chalet Girl (2011) 2011 6.3
Chalet Girl (2011)
Chalet Girl (2011)

Chalet Girl (2011)

Komedi Romancë  2011 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Chalet Girl (2011)
HD
IMDb: 6.3
97 min

Ish sportistja e skejtbordit, Kim dëshiron të bëjë më shumë para pas vdekjes tragjike të nënës së saj. Në këtë mënyrë i bashkohet një kompanie elitare që dërgon vajza shërbimi…

Country: , ,
Supercross (2005)
HD
IMDb: 4.3
80 min

Pas vdekjes së dyshimtë të babait të tyre, dy vëllezër duhet të motivojnë për t’u kthyer përsëri në motorë dhe të fitojnë kampionatin e Motorkrosit në Las Vegas.

Country:
HD John Tucker Must Die (2006) 2006 5.8
John Tucker Must Die (2006)
John Tucker Must Die (2006)

John Tucker Must Die (2006)

Komedi Romancë  2006 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
John Tucker Must Die (2006)
HD
IMDb: 5.8
89 min

Tre ish-të dashurat e një gënjeshtari, përdorin vajzën e re në qytet në planin e tyre, për t’i thyer zemrën djalit të prapë.

Country: ,
HD Acts of Violence (2018) 2018 5.3
Acts of Violence (2018)
Acts of Violence (2018)

Acts of Violence (2018)

Aksion  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.3
Acts of Violence (2018)
HD
IMDb: 5.3
86 min

Kur e fejuara e tij rrëmbehet nga një trafikant femrash, Romani dhe vëllezërisht e tij ish-ushtarakë vendosin ta gjejnë atë dhe ta shpëtojnë para se të jetë tepër vonë. Gjatë…

Country:
Genre: Aksion
HD Marshall (2017) 2017 7.2
Marshall (2017)
Marshall (2017)

Marshall (2017)

Dramë  2017 Shiko tani
Vlersimi: 7.2
Marshall (2017)
HD
IMDb: 7.2
118 min

Kjo biografi tregon për jetën e të riut Thërgud Marshall, gjykatësi i parë afro-amerikan i Gjykatës së Lartë, teksa ai përballet me çështje që do t’i përcaktojnë karrierën.

Country: , ,
Genre: Dramë
The Hitcher (2007)
HD
IMDb: 5.6
84 min

Një vrasës serial ia hedh fajin e krimeve të tij dy stydentëve të cilët i ofrojnë një xhiro.

Country: