"Sophia Hammons"
HD The Social Dilemma (2020) 2020 7.9
The Social Dilemma (2020)
The Social Dilemma (2020)

The Social Dilemma (2020)

Dokumentar Dramë  2020 Shiko tani
Vlersimi: 7.9
The Social Dilemma (2020)
HD
IMDb: 7.9
94 min

Një dokumentar i cili shpjegon se sa të rrezikshme janë rrjetet sociale për njeriun. Ekspertët e teknologjisë japin  informacion dhe alarmin për krijimin e tyre.

Country: