"Sophia Latjuba"
HD The 3rd Eye 2 (2019) 2019 5.5
The 3rd Eye 2 (2019)
The 3rd Eye 2 (2019)

The 3rd Eye 2 (2019)

Horror Mister Thriller  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
The 3rd Eye 2 (2019)
HD
IMDb: 5.5
116 min

Alia nis një jetë të re pas vdekjes së motrës së saj dhe fillon punë si kujdestare në një jetimore, ku takon një vajzë me aftësi të veçanta. Së bashku,…

Country: