"Sophie Thatcher"
HD Prospect (2018) 2018 6.2
Prospect (2018)
Prospect (2018)

Prospect (2018)

Sci-fi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Prospect (2018)
HD
IMDb: 6.2
100 min

Një vajzë adoleshente dhe i ati i saj udhëtojnë drejt një hëne aliene të largët, me qëllimin që të binin në pasuri. Ata kishin siguruar një kontakt për të korrur…

Country:
Genre: Sci-fi