"Sophie Vavasseur"
Resident Evil: Apocalypse (2004) 2004 6.2
Resident Evil: Apocalypse (2004)
Resident Evil: Apocalypse (2004)

Resident Evil: Apocalypse (2004)

Aksion Horror Sci-fi  2004 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Resident Evil: Apocalypse (2004)
IMDb: 6.2
94 min

Alis zgjohet në qytetin Rakun, duke zbuluar se ai është infestuar me zombi dhe përbindësha. Me ndihmën e Xhill Valentajn dhe Karlos Olivera, ajo duhet të gjejë një dalje nga…

Country: , , , ,