"Søren Malling"
HD The Vanishing (2018) 2018 5.8
The Vanishing (2018)
The Vanishing (2018)

The Vanishing (2018)

Dramë Mister Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
The Vanishing (2018)
HD
IMDb: 5.8
107 min

Tre roje fari në ishujt e largët Flannan gjejnë një sënduk të fshehur me flori, gjë e cila çon në zhdukjen e tyre misterioze.

Country:
Redbad (2018)
HD
IMDb: 5.4
160 min

Lufta për pushtet dhe luftërat midis frizianit Redbed dhe armikut të tij të betuar Pepijnit të Herstalit, mbreti i frankëve.

Country:
HD A War (2015) 2015 7.1
A War (2015)
A War (2015)

A War (2015)

Dramë Luftë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
A War (2015)
HD
IMDb: 7.1
115 min

Një grup ushtarësh paqeruajtës danezë në Afganistan gjenden ne një përplasje armësh me talebanët e zonës. Gjatë dyluftimit mbeten të vdekur disa civilë dhe për vdekjen e tyre gjykohet si…

Country: ,
Genre: Dramë, Luftë