"Sota Fukushi"
HD My Tomorrow, Your Yesterday (2016 2016 7.5
My Tomorrow, Your Yesterday (2016
My Tomorrow, Your Yesterday (2016

My Tomorrow, Your Yesterday (2016

Dramë Romancë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 7.5
My Tomorrow, Your Yesterday (2016
HD
IMDb: 7.5
111 min

Jetët e Emit dhe Takahoshit ishin si dy planete që kalojnë pranë njeri tjetri por që takohen rrallë. Edhe pse e shkuara dhe e ardhmja e tyre nuk do përputhen…

Country:
Bleach (2018)
HD
IMDb: 6.4
108 min

Një i ri gjimnazist mund të shohë fantazma si dhe shpirtra të këqij. Një korrëse shpirtrash i transferon pa dashur fuqitë e saj dhe ai e gjen veten duke luftuar…

Country:
HD Blade of the Immortal (2017) 2017 6.8
Blade of the Immortal (2017)
Blade of the Immortal (2017)

Blade of the Immortal (2017)

Aksion Dramë  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Blade of the Immortal (2017)
HD
IMDb: 6.8
140 min

Manxhi një samurai shumë i aftë, dënohet me mallkimin e përjetësisë pas një beteje legjendare. I ndjekur nga vrasja brutale e motrës, Manxhi e kupton se vetëm lufta ndaj të…

Country: , ,
Genre: Aksion, Dramë