"Soufiane Chilah"
HD The Blind Spot a.k.a Dode Hoek (2017) 2017 6.3
The Blind Spot a.k.a Dode Hoek (2017)
The Blind Spot a.k.a Dode Hoek (2017)

The Blind Spot a.k.a Dode Hoek (2017)

Aksion Dramë Krim Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
The Blind Spot a.k.a Dode Hoek (2017)
HD
IMDb: 6.3
105 min

Xhan Verbik, drejtuesi i skuadrës së drogës në Antuerp, drejton një bastisje në një laborator droge që vë në lëvizje një sërë ngjarjesh të paparashikueshme dhe fatale.

Country: