"Souleymane Silla"
Tolo Tolo (2020)
HDRIP
IMDb: 5.9
90 min

Një biznesmen Italian Keko Zalone, e gjen veten në Afrikë pasi biznesi i tij falemintoi.  Ai bën një udhëtimin të gjatë dhe përballet me kushtet e vështira të emigrantëve…

Country: