"Spencer Breslin"
HD The Santa Clause 2 (2002) 2002 5.6
The Santa Clause 2 (2002)
The Santa Clause 2 (2002)

The Santa Clause 2 (2002)

Familjar Fantazi Komedi  2002 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
The Santa Clause 2 (2002)
HD
IMDb: 5.6
104 min

Skot Kalvin ka qenë një Babagjysh modest për dhjetë vjet, por gjithçkaje mund t’i vijë fundi nëse nuk gjen një Babagjyshe. Punët vështirësohen kur ky kusht duhet përmbushur para mbrëmjes…

Country: ,
HD The Happening (2008) 2008 5.0
The Happening (2008)
The Happening (2008)

The Happening (2008)

Sci-fi Thriller  2008 Shiko tani
Vlersimi: 5.0
The Happening (2008)
HD
IMDb: 5.0
91 min

Një mësues shkence, gruaja e tij, dhe vajza e re luftojn për të mbijetuar një plagë që i bënë të infektuarit për të kryer vetëvrasje.

Country: ,