"Spencer Drever"
HD Devil’s Gate (2017) 2017 5.1
Devil’s Gate (2017)
Devil’s Gate (2017)

Devil’s Gate (2017)

Horror Sci-fi Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
Devil’s Gate (2017)
HD
IMDb: 5.1
94 min

Agjentja e FBI-së Fransis shkon në qytetin e vogël të Devil’s Gate për të hetuar zhdukjen e Marias dhe djalit të saj. Bashkë me agjentin Kolt hetojnë bashkëshortin e saj,…

Country: