"Spencer Grammer"
Rick and Morty
TMDb: 9.2
22 min

Një shkencëtar dhe shpikës i çuditshëm, “gjeni” zhvendoset në shtëpinë e vajzës së tij dhe familjes së saj dhe fillon të ndikojë fuqimisht tek nipi i tij.

Status: Returning Series
HD Random Tropical Paradise (2017) 2017 4.4
Random Tropical Paradise (2017)
Random Tropical Paradise (2017)

Random Tropical Paradise (2017)

Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 4.4
Random Tropical Paradise (2017)
HD
IMDb: 4.4
101 min

Për Herrin, jeta po shkonte tamam siç supozohej. Kishte punë të mirë, miq besnikë dhe të fejuan e përsosur. Gjithsesi, zbulimi se një nga miqtë e tij jo edhe aq…

Country:
Genre: Komedi
HD Boone: The Bounty Hunter (2017) 2017 5.5
Boone: The Bounty Hunter (2017)
Boone: The Bounty Hunter (2017)

Boone: The Bounty Hunter (2017)

Aksion  2017 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
Boone: The Bounty Hunter (2017)
HD
IMDb: 5.5
86 min

Kur aktori kryesor i një seriali përpiqet të mundë një baron droge, ai mëson se drejtësia është më e rëndësishme se shikueshmëria.

Country:
Genre: Aksion