"Spencer Marks"
HD Paranormal Activity (2007) 2007 6.3
Paranormal Activity (2007)
Paranormal Activity (2007)

Paranormal Activity (2007)

Horror Mister  2007 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Paranormal Activity (2007)
HD
IMDb: 6.3
86 min

JU E KËRKUAT dhe tani hiti surprizë që kritikët e quajnë “një nga filmat më të frikshëm të të gjitha kohërave” mund të përjetohet në vendin më të frikshëm nga…

Country:
Genre: Horror, Mister