"Spike Brandt"
HD Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory (2017) 2017 4.4
Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory (2017)
Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory (2017)

Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory (2017)

Animuar Aventurë Familjar Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 4.4
Tom and Jerry: Willy Wonka and the Chocolate Factory (2017)
HD
IMDb: 4.4
79 min

Përralla klasike e Roald Dahl merr një kthesë moderne kur Tomi dhe Xherri hyjnë në botën e mahnitshme të Fabrikës së Çokollatës Uilli Uonka.

Country: