"Spike Lee"
HD Malcolm X (1992) 1992 7.7
Malcolm X (1992)
Malcolm X (1992)

Malcolm X (1992)

Dramë Histori  1992 Shiko tani
Vlersimi: 7.7
Malcolm X (1992)
HD
IMDb: 7.7
202 min

Biografia epike e liderit influencues dhe nacionalist, me ngjyrë, nga jeta e tij e hershme ,fëmijëria me probleme, vrasja e babait predikues dhe diagnostikimi i mamasë me probleme shëndetsore në…

Country: ,
Genre: Dramë, Histori