"Spragga Benz"
Shottas (2002)
HD
IMDb: 6.2
95 min

“Gangsterët” : Bigsi dhe Uejni, dy shokë të rritur duke bërë krime në Xhamajkë, tashmë shkojnë në Majemi, ku duan të kontrollojnë tregun e drogës.

Country: ,