"Sprague Grayden"
HD Paranormal Activity 3 (2011) 2011 5.8
Paranormal Activity 3 (2011)
Paranormal Activity 3 (2011)

Paranormal Activity 3 (2011)

Horror  2011 Shiko tani
Vlersimi: 5.8
Paranormal Activity 3 (2011)
HD
IMDb: 5.8
83 min

Në vitin 1988, dy motrat e vogla Keti dhe Kristi përballen me një qenie të padukshme që përndjek shtëpinë e tyre. Edhe pse në fillim duket miqësore, kthehet në agresive,…

Country:
Genre: Horror
HD Paranormal Activity 2 (2010) 2010 5.6
Paranormal Activity 2 (2010)
Paranormal Activity 2 (2010)

Paranormal Activity 2 (2010)

Thriller  2010 Shiko tani
Vlersimi: 5.6
Paranormal Activity 2 (2010)
HD
IMDb: 5.6
91 min

Paranormal Activity 2 është po aq tronditës sa dhe i pari. Sapo Danieli dhe Kristi mirëpresin një fëmijë të sapolindur në shtëpinë e tyre, një prezencë djallëzore fillon t’i terrorizojë,…

Country:
Genre: Thriller