"Sridevi"
Mom (2017)
HD
IMDb: 7.3
146 min

Një histori për atë që mund të bëjë një mama për hir të fëmijëve të saj. Devki, një mama me një jetë në dukje perfekte, vendos të marrë drejtësinë në…

Country:
HD English Vinglish (2012) 2012 7.8
English Vinglish (2012)
English Vinglish (2012)

English Vinglish (2012)

Dramë Familjar Komedi  2012 Shiko tani
Vlersimi: 7.8
English Vinglish (2012)
HD
IMDb: 7.8
134 min

Një grua e qetë, e ëmbel (Sridevi), duron çdo ditë mospërfilljen e burrit të saj të mirë edukuar dhe vajzës së saj, për shkak të paaftesisë së saj për të…

Country: