"Stacy Martin"
HD Archive 2020 6.3
Archive
Archive

Archive

Sci-fi  2020 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Archive
HD
IMDb: 6.3
109 min

Viti 2038. George Almore është duke punuar në një IA të vërtetë të ekuivalentit njerëzor. Prototipi i tij i fundit është pothuajse gati. Kjo fazë e ndjeshme është gjithashtu më…

Country: , ,
Genre: Sci-fi
HD Vox Lux (2018) 2018 5.9
Vox Lux (2018)
Vox Lux (2018)

Vox Lux (2018)

Dramë Muzikë  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.9
Vox Lux (2018)
HD
IMDb: 5.9
114 min

Një grup i pazakontë rrethanash sjellin suksesin e papritur të Çelestes, e cilia e gjen veten në betejat personale dhe grackat e famës që kërcënojnë karrierën e saj.

Country:
Genre: Dramë, Muzikë
Rosy (2018)
HD
IMDb: 4.7
92 min

Një djalë i ri dhe i çuditshëm rrëmben një vajzë që aspiron të bëhet aktore, me shpresën se duke e njohur ajo do të bjerë në dashuri me të. Një…

Country:
HD The Childhood of a Leader (2015) 2015 6.1
The Childhood of a Leader (2015)
The Childhood of a Leader (2015)

The Childhood of a Leader (2015)

Dramë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
The Childhood of a Leader (2015)
HD
IMDb: 6.1
115 min

Një film që përkon me lindjen e fashizmit në shekullin e 20, jep jetën e një djaloshi të vogël amerikan që jeton në Francë në 1918. Babai i Preskotit po…

Genre: Dramë
HD Nymphomaniac: Vol. II (2013) 2013 6.7
Nymphomaniac: Vol. II (2013)
Nymphomaniac: Vol. II (2013)

Nymphomaniac: Vol. II (2013)

Dramë Mister  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
Nymphomaniac: Vol. II (2013)
HD
IMDb: 6.7
124 min

KUJDES : FILMI NDALOHET RREPTESISHT PËR SHIKUES TË MOSHES NËN 18 VJEÇ! PËRMBAN SKENA TË FORTA EROTIKE, NUDITET, SKENA GROTESKE, TEMA TË RËNDA! – Vazhdimi i rrëfimit të jetës seksuale…

Genre: Dramë, Mister
HD Nymphomaniac: Vol. I (2013) 2013 6.9
Nymphomaniac: Vol. I (2013)
Nymphomaniac: Vol. I (2013)

Nymphomaniac: Vol. I (2013)

Dramë  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.9
Nymphomaniac: Vol. I (2013)
HD
IMDb: 6.9
117 min

KUJDES : FILMI NDALOHET RREPTESISHT PËR SHIKUES TË MOSHES NËN 18 VJEÇ! PËRMBAN SKENA TË FORTA EROTIKE, NUDITET, SKENA GROTESKE, TEMA TË RËNDA! – Një nimfomane i tregon bëmat e…

Genre: Dramë
HD The Lady in the Car with Glasses and a Gun (2015) 2015 5.5
The Lady in the Car with Glasses and a Gun (2015)
The Lady in the Car with Glasses and a Gun (2015)

The Lady in the Car with Glasses and a Gun (2015)

Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
The Lady in the Car with Glasses and a Gun (2015)
HD
IMDb: 5.5
93 min

Në këtë thriller psikologjik një sekretare e bukur vjedh makinën sportive të shefit të saj. Ajo shkon të vizitojë një qytet bregdetar në të cilin betohet se nuk ka qenë…

Country: ,
Genre: Thriller
HD Tale of Tales (2015) 2015 6.4
Tale of Tales (2015)
Tale of Tales (2015)

Tale of Tales (2015)

Fantazi Horror Romancë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 6.4
Tale of Tales (2015)
HD
IMDb: 6.4
134 min

Një herë e një kohë, ishin tre mbretëri fqinje, secila me nga një kështjellë madhështore. Ndiqni tre historitë aventureske nga secila Mbretëreshe dhe Mbret.

Country: , ,