"Staffan Kihlbom"
The Beach (2000)
HD
IMDb: 6.7
119 min

Riçardi njëzetë vjeçar udhëton në Tajlandë dhe e gjen veten në zotërim të një harte të çudtshme. Thuhet se ajo të çon në një plazh të vetmuar me bukuri të…

Country: ,