"Stan Shaw"
HD Jeepers Creepers 3 (2017) 2017 3.9
Jeepers Creepers 3 (2017)
Jeepers Creepers 3 (2017)

Jeepers Creepers 3 (2017)

Horror Mister Thriller  2017 Shiko tani
Vlersimi: 3.9
Jeepers Creepers 3 (2017)
HD
IMDb: 3.9
100 min

Sherifi Den Tashtego dhe një ekip gjuetarësh të specializuar me ndihmën e oficerit Dejvis përpiqen të ndalojnë ngrënien zbavitëse të përbindëshit.

Country:
Daylight (1996)
HD
IMDb: 5.9
114 min

Një fatkeqësi ndodh në një nga tunelet e Nju Jork, pasi shpërthimet shembin të dyja hyrjet e tunelit. Një hero mundohet të shpëtojë njerëzit e ngecur brenda.

Country: