"Stana Katic"
HD The Possession of Hannah Grace (2018) (2018) 2018 5.2
The Possession of Hannah Grace (2018) (2018)
The Possession of Hannah Grace (2018) (2018)

The Possession of Hannah Grace (2018) (2018)

Dramë Horror  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.2
The Possession of Hannah Grace (2018) (2018)
HD
IMDb: 5.2
86 min

Një ekzorcizëm tronditës del jashtë kontrollit duke i marrë jetën një vajze të re. Disa muaj më vonë, asistentja e re e morgut Megan Rid merr në dorëzim një kufomë…

Country:
Genre: Dramë, Horror
HD The Rendezvous (2016) 2016 5.1
The Rendezvous (2016)
The Rendezvous (2016)

The Rendezvous (2016)

Aksion Aventurë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
The Rendezvous (2016)
HD
IMDb: 5.1
92 min

Rejçëll, një doktoreshë çifute-amerikane dhe Xhejku, një burokrat qeverie arabo-amerikan, ndërmarrin një mision në Lindjen e Mesme duke u munduar të zgjidhin vdekjen e mistershme të vëllait të Rejçëllit, i…

Country:
HD Superman: Unbound (2013) 2013 6.6
Superman: Unbound (2013)
Superman: Unbound (2013)

Superman: Unbound (2013)

Aksion Animuar Aventurë  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.6
Superman: Unbound (2013)
HD
IMDb: 6.6
75 min

Superman: Unbound gjen forcën e tmerrshme përgjegjëse për shkatërrimin e Kryptonit (Brainiac) duke zbritur mbi Tokë. Brainiac ka kaluar universin, duke mbledhur qytete nga planete interesante, përfshirë Kandor, dhe tani,…

Country: