"Stanley Crouch"
HD What Happened, Miss Simone? (2015) 2015 7.6
What Happened, Miss Simone? (2015)
What Happened, Miss Simone? (2015)

What Happened, Miss Simone? (2015)

Documentary Muzikë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.6
What Happened, Miss Simone? (2015)
HD
IMDb: 7.6
101 min

Historia e pianistes klasike, ikonës dhe artistes legjendare, Nina Simone, që jetoi një jetë me ndershmëri brutale, me gjenialitet muzikor dhe me melankoli të torturuar.

Country: