"Stanley Weber"
Pilgrimage (2017)
HD
IMDb: 5.8
96 min

Në shekullin e 13-të në Irlandë, një grup murgjish duhet të transportojë një relikë të frikshme nëpër territorin Irlandez të mbushur me rreziqe, për në Romë.

Country: , ,
HD Sword of Vengeance (2015) 2015 4.4
Sword of Vengeance (2015)
Sword of Vengeance (2015)

Sword of Vengeance (2015)

Histori  2015 Shiko tani
Vlersimi: 4.4
Sword of Vengeance (2015)
HD
IMDb: 4.4
87 min

Nga krijuesi i filmit “Hammer of the Gods”, në rolet kryesore Stenli Ueber (Borxhia) dhe Anabella Uallis (Ana), bëhen subjektet e brengës të një tirani të pamëshirshëm, i cili kërkon…

Country:
Genre: Histori