"Star Slade"
HD Castle in the Ground (2019) 2019 5.4
Castle in the Ground (2019)
Castle in the Ground (2019)

Castle in the Ground (2019)

Dramë  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
Castle in the Ground (2019)
HD
IMDb: 5.4
105 min

Pas vdekjes së parakohshme të nënës së tij, një i ri fillon të shoqërohet me fqinjën e tij karizmatike dhe përfshihet në botën e varësisë dhe dhunës. Njëkohësisht kjo lloj…

Country:
Genre: Dramë