"Steeve Léonard"
Turbo Kid (2015)
HD
IMDb: 6.7
93 min

Në një djerrinë post-apokaliptike, një fans librash komikë vishet si heroi i tij i preferuar për të shpëtuar shoqen e tij entuziaste dhe për të luftuar një pronar tiran.