"Stefania Rocca"
HD Sono tornato (2018) 2018 6.2
Sono tornato (2018)
Sono tornato (2018)

Sono tornato (2018)

Dramë Komedi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Sono tornato (2018)
HD
IMDb: 6.2
100 min

Musolinit shfaqet përsëri në Romë pas 72 vitesh duke gjetur vendin plot me probleme si racizmi dhe urrejtja për politikanët. Duke e ngatërruar si aktor ai bashkohet me një regjisor…

Country:
Genre: Dramë, Komedi