"Stefanie Wiens"
HD The Parts You Lose (2019) 2019 5.5
The Parts You Lose (2019)
The Parts You Lose (2019)

The Parts You Lose (2019)

Aksion Dramë Thriller  2019 Shiko tani
Vlersimi: 5.5
The Parts You Lose (2019)
HD
IMDb: 5.5
93 min

Në këtë film luan Aaron Paul, personazhi i Breaking Bad dhe rastësia bashkon një kriminel në arratisje me një djalë të vogël shurdh-memec, kur hajduti vendos të fshihet pranë fermës…

Country: