"Stefano Ambrogi"
HD They Call Me Jeeg (2015) 2015 7.1
They Call Me Jeeg (2015)
They Call Me Jeeg (2015)

They Call Me Jeeg (2015)

Aksion Dramë Sci-fi Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 7.1
They Call Me Jeeg (2015)
HD
IMDb: 7.1
112 min

Enzo, një hajdut i vetmuar dhe mizantrop, përdor fuqitë e fituara pasi u rrëzua në lumin Tiber për të ndjekur një bandit të çmendur të quajtur “Cigani”.

Country: