"Stefano Sabelli"
HD Sole a catinelle (2013) 2013 6.3
Sole a catinelle (2013)
Sole a catinelle (2013)

Sole a catinelle (2013)

Komedi  2013 Shiko tani
Vlersimi: 6.3
Sole a catinelle (2013)
HD
IMDb: 6.3
87 min

Historia e një babai dhe një djali në një udhëtim të mbushur me aventura dhe të qeshura, nga jugu në veri të Italisë.

Country:
Genre: Komedi