"Steffen Schroeder"
The Red Baron (2008)
HD
IMDb: 6.4
106 min

Richthofen shkon në luftë si mijëra njerëz të tjerë. Si pilotë luftarakë, ata bëhen heronj kultesh për ushtarët në fushat e betejës. Të shënuar nga sjellja sportive, saktësia teknike dhe…

Country: ,