"Steffinnie Phrommany"
HD Adulterers (2015) 2015 5.1
Adulterers (2015)
Adulterers (2015)

Adulterers (2015)

Dramë Krim Thriller  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
Adulterers (2015)
HD
IMDb: 5.1
91 min

Një burrë kthehet nga puna dhe gjen gruan e tij duke e tradhëtuar me një mashkull tjetër. Ai mban peng atë dhe dashnorin e saj të poshtëruar ndërkohë që mendohet…

Country: