"Stéfi Celma"
HD Lost Bullet (2020) 2020 6.2
Lost Bullet (2020)
Lost Bullet (2020)

Lost Bullet (2020)

Aksion Krim Thriller  2020 Shiko tani
Vlersimi: 6.2
Lost Bullet (2020)
HD
IMDb: 6.2
92 min

Një i dënuar, i kthyer në mekanik të policisë për të rritur shpejtësinë e makinave të tyre, detyrohet të mbrojë pafajësinë e tij kur mentori i tij vritet nga policët…

Country:
HD Antigang (2015) 2015 5.7
Antigang (2015)
Antigang (2015)

Antigang (2015)

Aksion Dramë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
Antigang (2015)
HD
IMDb: 5.7
92 min

Një skuadër me policë që janë gjithmonë ballë përballë me kriminelë, tani do të ndeshen me çështjen më të vështirë të karrierës së tyre.

Country: ,
Genre: Aksion, Dramë
HD Antigang (2015) 2015 5.7
Antigang (2015)
Antigang (2015)

Antigang (2015)

Aksion Dramë  2015 Shiko tani
Vlersimi: 5.7
Antigang (2015)
HD
IMDb: 5.7
92 min

Një grup policësh francezë përpiqen të ndalojnë një bandë kriminelësh duke vënë në rrezik dhe vetë jetën e tyre.

Country: ,
Genre: Aksion, Dramë