"Stelio Savante"
HD The Cleaning Lady (2018) 2018 5.4
The Cleaning Lady (2018)
The Cleaning Lady (2018)

The Cleaning Lady (2018)

Horror Thriller  2018 Shiko tani
Vlersimi: 5.4
The Cleaning Lady (2018)
HD
IMDb: 5.4
90 min

Për të hequr mendjen nga lidhja me një burrë të martuar, një grua e fiksuar pas dashurisë miqësohet me një pastruese të djegur në fytyrë. Shumë shpejt mëson se shenjat…

Country:
Bernie the Dolphin (2018)
HD
IMDb: 5.2
88 min

Në plazhet e St. Agustinës, në Florida, fëmijët e familjes Rajan luftojnë për të mbrojtur mikun e tyre, delfinin Berni, që të bashkohet me familjen e tij dhe të mos…

Country:
HD Running for Grace (2018) 2018 6.1
Running for Grace (2018)
Running for Grace (2018)

Running for Grace (2018)

Familjar Romancë  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.1
Running for Grace (2018)
HD
IMDb: 6.1
110 min

Një histori që vendoset në Hauain e vitit 1920 në plantacionet e kafes. Xho është një djalosh jetim, pa mbiemër që dashurohet me vajzën e pronarit të plancionit, Grejs. A…

Country:
HD My Super Ex-Girlfriend (2006) 2006 5.1
My Super Ex-Girlfriend (2006)
My Super Ex-Girlfriend (2006)

My Super Ex-Girlfriend (2006)

Komedi Romancë Sci-fi  2006 Shiko tani
Vlersimi: 5.1
My Super Ex-Girlfriend (2006)
HD
IMDb: 5.1
96 min

Pasi një djalosh mërzit një super-heroinë, ajo përdor fuqitë e saj për t’ia bërë jetën ferr.

Country: