"Stella Egitto"
At War for Love (2016)
HD
IMDb: 7.0
99 min

Është viti 1943. Lufta e Dytë Botërore po djeg Evropën. Në Nju Jork, Arturo dhe Flora janë të dashuruar, por ajo i është premtuar për martesë djalit të një shefi…

Country: