"Stella Kunkat"
HD The Diary Of Anne Frank (2016) 2016 6.7
The Diary Of Anne Frank (2016)
The Diary Of Anne Frank (2016)

The Diary Of Anne Frank (2016)

Dramë  2016 Shiko tani
Vlersimi: 6.7
The Diary Of Anne Frank (2016)
HD
IMDb: 6.7
128 min

Në vitin 1940 Gjermania pushtoi Holandën dhe së shpejti filluan të aplikojnë ligje anti-hebrenjve. Ana Frank shkruajti në ditarin e saj çdo gjë që i ndodhi familjes së saj gjatë…

Country:
Genre: Dramë