"Stella Maeve"
HD Take the 10 (2017) 2017 4.7
Take the 10 (2017)
Take the 10 (2017)

Take the 10 (2017)

Komedi  2017 Shiko tani
Vlersimi: 4.7
Take the 10 (2017)
HD
IMDb: 4.7
80 min

Një ditë nga jeta e dy miqve të ngushte, e një tregtari droge dhe e një menaxheri në një koncert hip-hopi në Perandorinë e Irlandës.

Country:
Genre: Komedi