"Stephan Bonnar"
HD I Am Bruce Lee (2012) 2012 7.5
I Am Bruce Lee (2012)
I Am Bruce Lee (2012)

I Am Bruce Lee (2012)

Dokumentar  2012 Shiko tani
Vlersimi: 7.5
I Am Bruce Lee (2012)
HD
IMDb: 7.5
94 min

Një film-dokumentar mbi jetën e Brus Li, njeriu që solli revolucion me mendimet dhe filozofitë e tij. Pamje të rralla dhe foto të vjetra, për atë që cilësohet edhe si…

Country:
Genre: Dokumentar