"Stéphane Coulon"
HD Minuscule 2: Mandibles From Far Away (2018) 2018 6.8
Minuscule 2: Mandibles From Far Away (2018)
Minuscule 2: Mandibles From Far Away (2018)

Minuscule 2: Mandibles From Far Away (2018)

Animuar Aventurë Familjar Komedi  2018 Shiko tani
Vlersimi: 6.8
Minuscule 2: Mandibles From Far Away (2018)
HD
IMDb: 6.8
92 min

Kur një mollëkuqe e re ngecet në një kuri kartoni dhe dërgohet ne Karaibe, babai i tij shkon në Guadalupe për ta shpëtuar atë dhe të tjerët nga një zonë…